Om-/nybygning

Drømmer du om at bygge nyt, om eller til?

Måske er familien vokset, og I har brug for et ekstra børneværelse, eller måske drømmer du om at få lavet nyt køkken eller bad.

Uanset om dine planer involverer store eller små ændringer på din bolig, er der flere ting du skal tænke på. Hvordan er din økonomiske situation og hvad har du råd til? Hvilken lovgivning er gældende på området? Du skal også være opmærksom på, at de forbedringer du laver, ikke nødvendigvis gør din bolig mere værd!

Hvis du har friværdi i din bolig, har du flere muligheder for at optage lån til ombygning af din bolig. Din rådgiver kan hjælpe dig med at få overblik over projektets omfang, og kan sørge for, at I i fællesskab får valgt den rigtige type finansiering.

Hvis din drøm er et helt nyt hus, så er der også mange ting at tænke over. Også her er din rådgiver klar til at hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder. 

Frørup Andelskasse bygge 2015

Skal du bygge nyt, bygge om eller renovere, kan vi tilbyde en byggekredit. Byggekreditten tilbydes alle kunder, private såvel som erhvervskunder og nuværende såvel som nye kunder. Dog skal du være helkunde i Andelskassen for at kunne få kreditten. Læs mere her.

Ved et samlet kreditbeløb på kr. 500.000 med en pålydende rente på 1,75 % p.a. svarende til en variabel debitorrente på 1,76 % p.a. (rentes rente) og en løbetid på 1 år, er ÅOP på 3,50 % ved 100 % udnyttelse. Det samlede beløb der skal betales tilbage udgør kr. 517.459,80, heraf udgør etableringsomkostningerne kr. 3.100, offentlige kr. 5.460 og renter kr. 8.899,80. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. bankens gældende politikker. Der skal stilles sikkerhed. Løbetid 1 år. Låneprovenu skal anvendes til boligformål.

Kontakt din rådgiver for at høre mere.

Interesseret i at blive kunde?

Du kan starte med at søge her eller ringe på 65 43 25 50 og få en snak med en af vores rådgivere.

Interesseret i at blive kunde?

Find din rådgiver...

Her finder du kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Frørup Andelskasse.

Interesseret i at blive kunde? Kontaktoplysninger