Pension & Forsikring

Pension og forsikring kan virke både kompliceret og uoverskueligt. Vi kan hjælpe dig med at få et bedre overblik.

Pension

Med afskaffelsen af efterlønnen og ændringer i folkepensionen, er det i dag endnu vigtigere, at du har styr på din pension – også selvom der måske er mange år til!

                                       

Din pensionsordning skal sammensættes så den passer til dig, både nu og i fremtiden. Med udgangspunkt i dine fremtidsønsker og livsværdier, og i samarbejde med Letpension, hjælper vi dig med at få overblik over, hvordan din pensionsordning bør sammensættes, så den er mest hensigtsmæssig for dig. Letpension tilbyder desuden forskellige attraktive forsikringsordninger, som alle tegnes gennem PFA Pension.

Hvis du gerne vil investere din pensionsopsparing, men ikke selv ønsker at holde øje med og vedligeholde investeringerne, er Lokal Puljeinvest en rigtig god løsning. Dine investeringer overvåges dagligt, så du er sikret det bedst mulige afkast.

Har du lyst til at læse mere om pension og forsikring, henviser vi til Letpension's og PFA Pension's hjemmesider, som du finder links til nedenfor.

Forsikring

Det er vigtigt at dine værdier er forsikret - f.eks. bolig, bil, indbo mv.

Frørup Andelskasse samarbejder med Privatsikring, som har lokale assurandører i vores markedsområde. Assurandøren holder fysiske møder i andelskassen eller online med dig og gennemgår dine forsikringsbehov. Herefter laver assurandøren et tilbud på forsikring af dine værdier.

              

 

Interesseret i at blive kunde?

Du kan starte med at søge her eller ringe på 65 43 25 50 og få en snak med en af vores rådgivere.

Interesseret i at blive kunde?

Find din rådgiver...

Her finder du kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Frørup Andelskasse.

Interesseret i at blive kunde? Kontaktoplysninger