Unge

Som ung er der mange ting at tage stilling til. Vi hjælper dig med at bevare det forkromede overblik.

Forsikringer, fagforening, A-kasse og SU. Der er mange nye ting, du skal forholde dig til, når du fylder 18. Hvad enten du skal til at flytte hjemmefra, starte på uddannelse eller gerne vil ud at rejse, er det vigtigt, at du har overblik over din økonomi – og det kan vi hjælpe med!

Vi er klar med rådgivning og sparring, uanset hvordan din situation ser ud. Vi kan f.eks. hjælpe dig med at få overblik over dine udgifter, og oprette en budgetkonto til dig, så der altid er penge til at betale regningerne. Vi kan oprette webbank, så du kan klare dine pengesager når og hvor du har lyst. Er du i tvivl, om du har råd til at flytte hjemmefra eller tage ud at rejse, er du også velkommen til at ringe og snakke med din rådgiver, så dine planer bliver afstemt med din økonomi. Andelskassens Ungdomsboliglån kan være din løsning, når du skal flytte.

De fleste studerende kan skrive under på, at det kan være en udfordring at få økonomien til at hænge sammen, når man er på SU – derfor har vi nogle ekstra fordele til dig, der er under 30 år. Du kan f.eks. få gratis Visa/Dankort og MasterCard Debet, og du kan få en Ungdomskonto med gode renter. 

Du kan desuden nyde godt af en række andre tilbud, som gælder for alle kunder i andelskassen, f.eks. gratis webbank og mobilbank, og ingen gebyrer når du hæver penge i fremmede hæveautomater.

Udover finansiering skal din bolig og dit indbo også forsikres. Vi samarbejder med Privatsikring, hvor en assurandør gerne vurderer dine forsikringsbehov og giver dit et tilbud.

  

Interesseret i at blive kunde?

Du kan starte med at søge her eller ringe på 65 43 25 50 og få en snak med en af vores rådgivere.

Interesseret i at blive kunde?

Find din rådgiver...

Her finder du kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Frørup Andelskasse.

Interesseret i at blive kunde? Kontaktoplysninger