Aktieinvestering med sikkerhedsnet

Garantiobligationen "Europæiske Aktier 2018"

Efter flere års krise, er den globale økonomi igen i bedring. Aktiemarkederne har for længst taget forskud på glæderne med pæne kursstigninger til følge. Investeringsmiljøet er fortsat positivt, idet udsigten til økonomisk fremgang krydret med lave renter og en lav oliepris, skaber forventninger om fortsatte kursstigninger.

Der kan således være gode afkast at hente på aktiermarkederne, også i de kommende år, men man skal også tænke på risikoen. For efter flere år med kursstigninger, er der naturligvis også en risiko for kursfald.

Derfor lancerer vi nu - i samarbejde med Garanti Invest A/S - en ny garantiobligation. Den hedder "Europæiske Aktier 2018" og giver dig mulighed for at investere med begrænset risiko. I kraft af garantiobligationens særlige konstruktion kan du drage fordel af fortsatte kursstigninger på de europæiske aktiemarkeder samtidig med at risikoen for kurstab er begrænset.

Afkastet følger kursudviklingen i et bredt  sammensat europæisk aktieindeks. Jo højere kursstigninger - jo højere afkast. Hvis aktiekurserne mod forventning skulle være faldet, når obligationen udløber om 3 år, vil den som minimum blive indfriet til kurs 100 - uanset, hvor meget aktierkurserne måtte være faldet. Dette skyldes, at Kommunekredit, der har en meget høj international kreditvurdering, står bag obligationen.

"Europæiske Aktier 2018" udbydes i en begrænset periode frem til fredag den 18. september 2015.

Inden du beslutter dig for at investere i denne garantiobligation, skal du kontakte Frørup Andelskasse, investeringsrådgiver Søren Steffen på telefon 6543 2533.

Søren vil fortælle dig alt om investering i den nye garantiobligation, så du kender både mulighederne for kursstigninger og de risici der altid følger med at investere i værdipapirer.